0523 - 71 22 72 info@welluswijs.nl
Locaties  >  Dedemsvaart

Dedemsvaart

vanuit oudercommissie: "complimenten aan de planners! zover we hebben gehoord zijn er voor de kinderen voor ieder moment vertrouwde gezichten voor de kinderen aanwezig geweest"

 

 

In de plaats Dedemsvaart hebben we de locaties:

  • kindcentrum Dikkertje Dap, gevestigd aan de Langewijk. Deze locatie biedt dagopvang (regulier en flexopvang), peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar.
  • kindcentrum De Pretstek, gevestigd aan de Buizerdweg. Deze locatie biedt dagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar.
  • kindcentrum De Regenboog, gevestigd in CBS De Regenboog aan de Krikkenweg. Deze locatie biedt peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang voor CBS De Regenboog voor kinderen in de leeftijd van 2-13 jaar.
  • kindcentrum De Groen, gevestigd in CBS De Groen aan de Langewijk. Deze locatie biedt  buitenschoolse opvang voor CBS Dalton De Groen voor kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar.
  • kindcentrum De Ark, gevestigd aan de Adelaarweg. Deze locatie biedt buitenschoolse opvang voor CBS De Ark voor kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar.

In het submenu kunt u kiezen voor de locatie, waarna er locatiespecifieke informatie getoond wordt.