0523 - 71 22 72 info@welluswijs.nl
Opvangvormen  >  0-4 jaar  >  Contractvormen 0-4 jaar

Contractvormen 0-4 jaar

Michel: "Er zijn diverse contractvormen. De clustermanager hielp ons met een persoonlijk gesprek de contractvorm te kiezen die het beste bij onze situatie past."

 

Binnen de opvang voor 0 tot 4 jarigen hebben we diverse contractvormen. 

Heeft u vragen over afname van afwijkende tijden, overleg dan met de clustermanager van de locatie.  Starttijd voor 7.30 en na 18.00 uur voor dagopvang kan ook in overleg met de clustermanager.

Dagdeelcontract 40 of 52 wkn

Ochtenddagdeel (07.00-12.45 uur) Middagdagdeel (12.45-18.00 uur) 
Tussen 07.00-08.45 uur en 17.00-18.00 uur is afname per kwartier mogelijk. 
Dit is een 40 of 52 weken contract.

Gegarandeerde flexibele dagdelen/tijdsblokkencontract 

Dit contract kan worden afgesloten voor locaties in Balkbrug (kc Balkbrug), Kloosterhaar (kc De Oversteek), Dedemsvaart (kc De Pretstek), Hardenberg (kc De Matrix, kc De Bloemenhof).

Afname opvang kan op flexibele basis op aangegeven gecontracteerde dagen voor flexopvang volgens locatiespecifieke tijdsblokken. Wilt u meer informatie voor de tijdsblokken van de betreffende locaties, neem dan contact op met de clustermanager. 

Gegarandeerd-flex-kwartier-contract 
Dit contract kan worden afgesloten voor locaties in Dedemsvaart (kc Dikkertje Dap), Hardenberg (kc De Kameleon), Slagharen (kc Slagharen).

Afname opvang kan op flexibele basis op aangegeven gecontracteerde dagen voor flexopvang per kwartier gedurende de gehele dag (vanaf 06.30 uur). Minimaal 20 uur per maand, minimaal 2 uur achtereen per aanvraag.

100% flexopvang: kc Heemse Hardenberg.

Peuterspeelzaal contract (alleen 2-4 jaar) 40 wkn

Afname van alleen peuterprogramma. 
In principe minimale afname van 2x per week. Kinderen met een indicatie van de jeugdarts kunnen 4 dagdelen deelnemen aan het VVE-programma.
   Gastouderopvang
   In een contract gastouderopvang is vastgelegd welke gastouder op welke dagen en uren de opvang zal verzorgen.  Een voorziening voor gastouderopvang kan worden gerealiseerd op het woonadres van de gastouder of bij (één van) de ouders thuis.

    Vervroegde opvang
    Het is in principe mogelijk om vervroegde opvang af te nemen vanaf 06.30 uur. Deze kan per kwartier afgenomen worden. De mogelijkheid is afhankelijk van de lokale behoefte aan vervroegde opvang.