0523 - 71 22 72 info@welluswijs.nl
Over ons

Ontstaan organisatie

 

Stichting Welluswijs is ontstaan uit een inhoudelijke samenwerking tussen Stichting ProKind Kinderopvang, Stichting Peuterspeelzalen Hardenberg e.o., Stichting Peuterspeelzalen Avereest en Gastouderbureau Vechtdal.

Binnen onze kindcentra worden alle mogelijke opvangvormen aangeboden zodat we altijd op een eenvoudige manier een passende kindopvangoplossing kunnen bieden voor ouders en kinderen. Zo zijn er mogelijkheden voor dagopvang en peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en is er een combinatie met gastouderopvang te realiseren eventueel met peuterspeelzaal. Met deze kindcentra creëren wij een centrale plek in de wijk of kern waar ouders en kinderen samenkomen en ontmoeten en waar kinderen kunnen ontwikkelen maar vooral ( met elkaar ) kunnen spelen.

Het kindcentrum als centrale plek in de wijk biedt ook de mogelijkheid om een goede aansluiting te maken met andere partijen rond het jonge kind zoals: onderwijs, eventuele zorgaanbieders, de gemeente, het verenigingsleven, sport en cultuur, enz.